Luksus gapahuken, GapaLux

Nyte utsikten til Hammervatnet fra stampen på terrassen, med fyr i bålpanna. Ja takk! Her kommer du tett på dyrene og naturen på en helt ny måte i en offgrid gapahuk med alle nødvendige fasiliteter for et behagelig opphold.

Bo i luksus gapahuken

Velkommen til vår unike og luksuriøse overnattingsgapahuk. Her vil du kunne drikke morgenkaffen med en fantastisk utsikt utover innsjøen Hammervatnet, nyte et deilig måltid fra vår egen gårdsbutikk på bålpannen, avslutte kvelden med et forfriskende bad i stampen på terrassen og sove i senger med høy komfort.

Vår luksuriøse overnattingsgapahuk er mer enn bare et sted å sove - det er en opplevelse i seg selv. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til et opphold du sent vil glemme.

Gapahuken vil være helt ferdig 1.juni, men det er mulig å booke et opphold allerede nå.

Booking-kalender

Du må godta informasjonskapsler i kategorien "Markedsføring" for å kunne se Booking-kalender.
Rediger innstillinger for informasjonskapsler

Gapahuken er romslig nok til å huse 7 gjester. Hytta mangler ikke moderne bekvemmeligheter. Den får strøm fra et solcelleanlegg, og har et komplett kjøkken, samt toalett og dusj. Det er også gulvvarme og en vedfyrt ovn for varme og lun stemning.  Dette betyr at du kan nyte følelsen av å være “ute i naturen”, uten å måtte gi avkall på komforten du er vant med.

Gapahuken er bygget av massive tømmerstokker, hvor mye av trevirket er hentet fra egen skog. Ene siden på hytta er dekket av et berg, en visuell opplevelse som bringer naturens underverk rett inn i stuen og på soverommet. 

Veranda med stamp og grill

Gjestegrillplass ved vannet med mulighet for leie av robåt, tandemkajakk, kano og fiskeutstyr

Gapahuken er bygget av massive tømmerstokker, hvor mye av trevirket er hentet fra egen skog. Ene siden på hytta er dekket av et berg, en visuell opplevelse som bringer naturens underverk rett inn i stua.

I skogen går det sauer på sommeren og ved vannet er det mulighet for bading, grilling og leie av robåt, tandemkajakk, kano. Det kan leies mot et pristillegg utenom disse periodene: 20. mars til og med 20. juni er ferdsel i naturreservatet forbudt grunnet hekketid, det samme gjelder i trekkperioden fra 15. september til og med 15. november. Ta kontakt om dere ønsker å leie båt eller kajakk. 

Enkel adkomst 50m fra parkeringen, også egen sti for rullestolbrukere.
Gården ligger like ved E6, 3 kilometer nord for Åsen sentrum med togstasjon, bensinstasjon og Norges skjeveste dagligvarebutikk. Kun 30 minutter fra Trondheim lufthavn Værnes og 50 minutter fra Trondheim.

sau_brun