Sjarmerende hytte i skogen

Reis bort fra det hektiske hverdagslivet og bo ei natt eller to i vår primitive, men særdeles koselige og unike hytte i skogen! Hytta ligger for seg selv nært Hammervatnet, med en stamp fem meter fra døra.

Overnatting i skogen

Koselig hytte midt i sauebeitet i skogen med vakker utsikt over Hammervatnet. Her finner man roen – helt alene. Bålpanne på verandaen og mulighet til å benytte badestamp rett ved, eller rusle ned til vannet for et forfriskende bad. En god, gammeldags hytte med vedovn, talglys og utedo. Perfekt om man ønsker å nyte naturen i fred. Et par hundre meter fra hytta finner du grill- og badeplass for gjester, med mulighet for leie av kajakk og robåt.

Booking-kalender

Du må godta informasjonskapsler i kategorien "Markedsføring" for å kunne se Booking-kalender.
Rediger innstillinger for informasjonskapsler

Hytta har sengeplass til tre personer. Det er dyner og puter tilgjengelig, og for 150 kroner ekstra per person får dere leid sengetøy. Kjøkkenet inneholder en gasskomfyr, alt av servise, bestikk og kjøkkenutstyr for å lage seg mat. Hytta har en vedovn og tilgang på utedo. Det er ikke innlagt strøm eller vann, men vi har et lite solcelleanlegg slik at blant annet mobiltelefoner kan lades. Det vil være ved, en vanndunk og mye stearinlys i hytta.

Hytta har enkle utemøbler og en liten grill som gjerne må brukes. For et tillegg i prisen varmer vi opp stampen som står rett ved.

Vi har en privat grill- og badeplass like ved som gjester kan disponere. Robåt med el-motor og tandemkajakk kan leies mot et pristillegg utenom disse periodene: 20. mars til og med 20. juni er ferdsel i naturreservatet forbudt grunnet hekketid, det samme gjelder i trekkperioden fra 15. september til og med 15. november. Ta kontakt om dere ønsker å leie båt, kajakk eller at vi skal varme opp stampen.

Det er skilting på gården som viser veien til parkering og hytta i skogen. Gratis parkering ca. 50 meter fra hytta. Gården ligger like ved E6, 3 kilometer nord for Åsen sentrum med togstasjon, bensinstasjon og Norges skjeveste dagligvarebutikk. Kun 30 minutter fra Trondheim lufthavn Værnes og 50 minutter fra Trondheim.

missing-profile

Gjest

«Takk for et flott opphold på ei original leilighet. Å telle sauer for å sove vil bli enklere i framtida😊»

missing-profile

Gjest

«What a great idea. “Sau” happy we stayed here, we will be back.»

missing-profile

Gjest

« ..Slo oss ned sammen med sauene og sov som lam. Trivelig sted!»

ku