Aktiviteter

Gården ligger rett ved Hammervatnet og her har vi flere aktiviteter som gjester kan benytte seg av, blant annet båt, kajakk og kano på sommeren og spark på vinteren. Send oss ei melding så kan vi avtale et besøk i fjøset!

Leie båt, kajakk, kano og fiskeutstyr

Hos oss kan du leie både tandem kajakk, kano og båt med elmotor for fiske og rekreasjon i Hammervatnet. Ta deg en tur over til Hammerøya eller den lille øya "Kuba". Vi har vester i de fleste størrelser. På vinteren er det mulig å leie isfiskeutstyr og spark. Ta kontakt for booking!

500,- pr døgn båt m/elmotor og fiskeutstyr

200,- pr døgn tandemkajakk/kano

Er du gjest i fjøsleiligheten eller hytta får du halv pris. Kan vipses eller betales i gårdsbutikken.

Fiskekort kan kjøpes her

(Båtutleie gjelder kun fra 21/6-14/9)

Bli med på fjøsbesøk

Bli med i fjøset og får mulighet til å hilse på mange forskjellige dyr, blant annet sau og lam, høner, kalkuner, kaniner og ender. Plukk egg og gi mat til dyrene. Vi forteller om dyrene og kan også ta dere med for å se dyrene som går ute på beite, og ullgrisene som koser seg i nærheten av vannet!

400 kroner for en halvtime.

 

 

 

Sauesafari med lunsj på Åsfjellet

Kvalitetstid sammen i frisk luft og ut på tur. Vi vandrer i fine turområder på Åsfjellet, ser til sauene våre og nyter et bedre måltid sammen. Vi stiller med mat og turglede, dere møter bare opp. Høres ikke nystekte pannekaker med rørte blåbær fristende ut? Ønsket turlengde og matrett kan tilpasses turfølge.

 

Varighet 3-4 timer (inkludert transporttid).

250,- per person. Ta kontakt med oss for mer informasjon og avtale om tidspunkt.

sau_brun