Fjøsleiligheten

Nyte utsikten til Hammervatnet fra jacuzzien på terrassen og telle sauer fra senga? Ja takk! Her kommer du tett på dyrene og naturen på en helt ny måte i en leilighet med alle nødvendige fasiliteter for et behagelig opphold.

Bo i fjøset

Bo i fjøsleiligheten for en helt unik gårdsopplevelse. Dette er en velutstyrt leilighet hvor du bor tett på dyrene, faktisk i samme bygg! Når du legger deg under dyna er det med panoramautsikt inn til fjøset, hvor sauene bor. Du kan bokstavelig talt telle sauer fra senga. På sommeren går det sauer på beite nede ved vannet hvor vi har en fin grill- og badeplass tilgjengelig for gjester. Avslutt dagen med grilling og et deilig bad i jacuzzien på terrassen med utsikt til Hammervatnet.

Booking-kalender

Du må godta informasjonskapsler i kategorien "Markedsføring" for å kunne se Booking-kalender.
Rediger innstillinger for informasjonskapsler

Leiligheten er på 40 kvadratmeter i andre etasje av et nytt tømmerfjøs.

Fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin

Baderom med dusj

Tre til fire sengeplasser og en sovesofa

TV og internett

Aircondition

Veranda med jacuzzi og grill

Gjestegrillplass ved vannet med mulighet for leie av robåt, tandemkajakk og fiskeutstyr

Fjøsleiligheten ligger midt på gården med gårdsbutikken rett ved og en kort spasertur ned til skogen og Hammervatnet. I skogen går det sauer på sommeren og ved vannet er det mulighet for bading, grilling og leie av robåt og tandemkajakk. Det kan leies mot et pristillegg utenom disse periodene: 20. mars til og med 20. juni er ferdsel i naturreservatet forbudt grunnet hekketid, det samme gjelder i trekkperioden fra 15. september til og med 15. november. Om ønskelig kan dere bli med på en runde i fjøset og hilse på dyrene sammen med en av oss. Da vil det bli mulighet for å plukke egg, fôre dyrene og få litt informasjon om dyrene vi har. Ta kontakt om dere ønsker å leie båt, kajakk eller bli med på et fjøsbesøk.

Leiligheten ligger i andre etasje på fjøset med inngang fra utsiden.
Gården ligger like ved E6, 3 kilometer nord for Åsen sentrum med togstasjon, bensinstasjon og Norges skjeveste dagligvarebutikk. Kun 30 minutter fra Trondheim lufthavn Værnes og 50 minutter fra Trondheim.

missing-profile

Getty, mai 2024

«We enjoyed our stay very much. Very friendly hosts. Original apartment with a view into the shead where the sheep, goose and chickens were»

missing-profile

Andra, mars 2024

«Unique and amazing experience! The place is really cozy and has everything you need. The view inside is just heartwarming. Hope to get the change to come back! <3»

missing-profile

Ida, september 2023

«En unik og koselig fjøsleilighet i vakre omgivelser. Trivelige og hjelpsomme verter . Dette stedet anbefales på det sterkeste! :)»

sau_brun