Sjarmerende hytte i skogen

Reis bort fra det hektiske hverdagslivet og bo ei natt eller to i vår primitive, men særdeles koselige og unike hytte i skogen! Hytta ligger for seg selv nært Hammervatnet, med en stamp fem meter fra døra.

Overnatting i skogen

Koselig hytte midt i sauebeitet i skogen med vakker utsikt over Hammervatnet. Her finner man roen – helt alene. Bålpanne på verandaen og mulighet til å benytte badestamp rett ved, eller rusle ned til vannet for et forfriskende bad. En god, gammeldags hytte med vedovn, talglys og utedo. Perfekt om man ønsker å nyte naturen i fred. Et par hundre meter fra hytta finner du grill- og badeplass for gjester, med mulighet for leie av kajakk og robåt.

Booking-kalender

Du må godta informasjonskapsler i kategorien "Markedsføring" for å kunne se Booking-kalender.
Rediger innstillinger for informasjonskapsler

Sengeplass for tre personer

Dyner og puter - tillegg for sengetøy

Gasskomfyr

Alt av servise, bestikk og kjøkkenutstyr

Vedovn

Utedo

Det er ikke innlagt strøm eller vann, men vi har et lite solcelleanlegg slik at blant annet mobiltelefoner kan lades. Det vil være ved, en vanndunk og mye stearinlys i hytta.

Hytta har enkle utemøbler og en liten grill som gjerne må brukes

For et tillegg i prisen kan stampen som står rett ved brukes

Gjestegrillplass ved vannet med mulighet for leie av robåt, tandemkajakk og fiskeutstyr

Vi har en privat grill- og badeplass like ved som gjester kan disponere. Robåt med el-motor og tandemkajakk kan leies mot et pristillegg utenom disse periodene: 20. mars til og med 20. juni er ferdsel i naturreservatet forbudt grunnet hekketid, det samme gjelder i trekkperioden fra 15. september til og med 15. november. Om ønskelig kan dere bli med på en runde i fjøset og hilse på dyrene sammen med en av oss. Da vil det bli mulighet for å plukke egg, fôre dyrene og få litt informasjon om dyrene vi har. Ta kontakt om dere ønsker å leie båt, kajakk, bli med i fjøset eller at vi skal varme opp stampen.

Det er skilting på gården som viser veien til parkering og hytta i skogen. Gratis parkering ca. 50 meter fra hytta. Gården ligger like ved E6, 3 kilometer nord for Åsen sentrum med togstasjon, bensinstasjon og Norges skjeveste dagligvarebutikk. Kun 30 minutter fra Trondheim lufthavn Værnes og 50 minutter fra Trondheim.

missing-profile

Brendan, juni 2024

«En vakker liten hytte hvis du ønsker å komme bort fra alt. Badestampen var nydelig!»

missing-profile

Carles, februar 2024

«Oppholdet vårt kan oppsummeres som fredelig, koselig og avslappende. Stedet er utstyrt med det du trenger og beliggenheten får deg til å føle deg isolert i naturen. Enkel adkomst.»

missing-profile

Håkon, november 2023

«Veldig kjekt opphold for en liten "getaway" fra byen. Anbefales hvis du jakter på hyttefølelsen.»

ku