Luksus gapahuken, GapaLux

Her vil du kunne drikke morgenkaffen med en fantastisk utsikt utover innsjøen Hammervatnet, nyte et deilig måltid fra vår egen gårdsbutikk på bålpannen, avslutte kvelden med et forfriskende bad i stampen på terrassen og sove i senger med høy komfort.

Her har det ikke vært noen fancy arkitekter eller snekkerfirma. Hytta er planlagt, tegnet, bygget og innredet av vertskapet selv. Vår luksuriøse overnattingsgapahuk er mer enn bare et sted å sove - det er en opplevelse i seg selv. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til et opphold du sent vil glemme.

Hytta vil stå helt ferdig 1.juni 2024, og det er mulig å booke seg inn allerede nå.

Fjøsleiligheten

Velutstyrt leilighet med panoramautsikt ned til dyra i fjøset og ut mot idylliske Hammervatnet. Her kan man bokstavelig talt telle sauer rett fra senga. Leiligheten har også en stor terrasse med både jacuzzi/massasjebad og grillplass.

Det er en helt spesiell opplevelse å bo i fjøset midt i livet på gården, med en utrolig fin natur rundt! Her kan dere hilse på dyra, ta en løpetur, gå tur i skogen, grille, padle kajakk/bruke båten (foruten i hekketiden eller trekktiden), nyte roen ved vannet eller slappe av i jacuzzien på terrassen. Ønsker dere å besøke sauene i fjøset stiller vi gjerne opp til fjøsbesøk.

sau_brun

Hytta i skogen

Koselig hytte midt i sauebeitet i skogen med en vakker utsikt over Hammervatnet. Her finner man roen - helt alene. Bålpanne på verandaen og mulighet til å benytte badestamp, eller rusle ned til vannet og for et forfriskende bad. En god gammeldags hytte med vedovn, talglys og utedo. Perfekt om man ønsker å nyte naturen i fred.

Kort veg til gårdsbutikk, gården for å hilse på dyra, butikk og jernbane. Flott turområde like utenfor inngangsdøra.

Leie båt m/motor og tandem kajakk

Hos oss kan du leie både tandem kajakk og båt m/elmotor for fiske og rekreasjon i Hammervatnet, ta deg en tur over til Hammerøya eller den lille øya "Kuba".  Vi har vester i de fleste størrelser i tillegg til noe fiske utstyr. Ta kontakt for booking av båt!

500,- pr døgn båt m/elmotor.

200,- tandemkajakk.

Er du gjest i fjøsleiligheten eller hytta får du halv pris.

Kan vippses eller betales i gårdsbutikken.

Fiskekort kan kjøpes her

(Båtutleie gjelder kun fra 20/6-15/9)

ku