Luksus gapahuken, GapaLux

Nyte utsikten til Hammervatnet fra stampen på terrassen, med fyr i bålpanna? Ja takk! Her kommer du tett på dyrene og naturen på en helt ny måte i en luksusgapahuk med alle nødvendige fasiliteter for et behagelig opphold.

Bo i luksus gapahuken

Velkommen til vår unike og luksuriøse overnattingsgapahuk. Her vil du kunne drikke morgenkaffen med en fantastisk utsikt utover innsjøen Hammervatnet, nyte et deilig måltid fra vår egen gårdsbutikk på bålpannen, avslutte kvelden med varmt bad i stampen på terrassen og sove i senger med høy komfort.

Vår luksuriøse overnattingsgapahuk er mer enn bare et sted å sove - det er en opplevelse i seg selv. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til et opphold du sent vil glemme! Gapahuken er bygget av massive tømmerstokker, hvor mye av trevirket er hentet fra egen skog. Ene siden på hytta er dekket av et berg, en visuell opplevelse som bringer naturens underverk rett inn i stuen og på soverommet.

Booking-kalender

Du må godta informasjonskapsler i kategorien "Markedsføring" for å kunne se Booking-kalender.
Rediger innstillinger for informasjonskapsler

Sengeplass for 7 personer
Komplett kjøkken med alt man trenger
Baderom med toalett og dusj
Gulvvarme og vedfyrt ovn
Stor veranda med stamp og grill
Gjestegrillplass ved vannet med mulighet for leie av robåt, tandemkajakk og fiskeutstyr

I skogen går det sauer på sommeren og ved vannet er det mulighet for bading, grilling og leie av robåt, tandemkajakk, kano. Det kan leies mot et pristillegg utenom disse periodene: 20. mars til og med 20. juni er ferdsel i naturreservatet forbudt grunnet hekketid, det samme gjelder i trekkperioden fra 15. september til og med 15. november. Ta kontakt om dere ønsker å leie båt eller kajakk. Om ønskelig kan dere bli med på en runde i fjøset og hilse på dyrene sammen med en av oss. Da vil det bli mulighet for å plukke egg, fôre dyrene og få litt informasjon om dyrene vi har. Ta kontakt om dere ønsker å leie båt, kajakk eller bli med på et fjøsbesøk.

Enkel adkomst 50 meter fra parkeringen, også egen sti for rullestolbrukere og vogn.
Gården ligger like ved E6, 3 kilometer nord for Åsen sentrum med togstasjon, bensinstasjon og Norges skjeveste dagligvarebutikk. Kun 30 minutter fra Trondheim lufthavn Værnes og 50 minutter fra Trondheim.

sau_brun